Ecologisch Leven en Tuinieren

Bestel nu je biologische zaden voor 2015 PDF Afdrukken E-mail

 Wil jij volgend jaar ook genieten van een heerlijke en mooie ecotuin? Bestel dan nu je groente- en bloemenzaden voor het komende seizoen! Als lid van Velt krijg je zelfs 10% korting op je bestelling!

Het is al het achttiende jaar op rij dat Velt een samenaankoop van biologische zaden organiseert. Met deze actie willen we niet alleen vraag en aanbod stimuleren, maar ook de biologische zaadhuizen en –telers ondersteunen.

Wie kan zaden bestellen?
Iedereen! Maar als lid van Velt geniet je dus wel van extra voordelen. Je krijgt niet alleen 10% korting bij de samenaankoop, maar je bespaart ook op de verzendkosten (op voorwaarde dat je bestelt via een afdeling in je buurt)!

Nog geen lid van Velt? Sluit je snel bij ons aan en profiteer van talloze voordelen! 

  

 

 


Hoe kan ik zaden bestellen?
Belangrijk: De manieren om zaden te bestellen is verschillend voor België en Nederland. De linkse knop is voor wie in België bestelt, de twee andere knoppen voor wie vanuit Nederland bestelt. 

Zaden bestellen in België (bestellen afgelopen)

  • Klik hier om zaden te bestellen via het online formulier (bestellen afgelopen). Je haalt dan je bestelling af bij de afdeling in je buurt (en bespaart zo op verzendkosten). Klik hier om de lijst met afhaalpunten te raadplegen.
  • Bestellen kan ook per post. Haal de zadenbestellijst uit het tijdschrift Seizoenen en stuur je bestelling door naar het besteladres dat vermeld staat bij je afdeling.

Zaden bestellen in Nederland (bestellen afgelopen)

  • De formulieren voor bestellingen vanuit Nederland vind je hieronder terug onder 'Downloads'. Nederlandse bestellers kunnen deze bestanden ingevuld, voor 8 december, bezorgen aan Loet Visschers via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Het totale bedrag van uw bestelling moet voor 8 december gestort worden op rekeningnummer 174079 of IBAN: NL57 INGB 0000 1740 79.

Zaden bestellen doorheen het jaar

  • Wil je doorheen het jaar zaden bestellen of is er geen afhaalpunt in je buurt? Dan kan je terecht op www.biozaadgoed.be. Ook hier krijg je als Velt-lid 10% korting, maar betaal je wel verzendkosten (gratis verzending bij aankoop vanaf €50).


Downloads

 
< Vorige

© Velt vzw, 2008
Uitbreidingstraat 392c, 2600 Berchem - 03 281 74 75 - info@velt.be