Je bent hier:

Workshop: lang leve de oogst

Contact

Paul Knoops
Telefoonnummer: +32497168813 - 089/812434

Velt-groep

Opglabbeek-As

Workshop: lang leve de oogst

Welke techniek is het best om tomaten te bewaren en wat heb je daarvoor nodig? En hoe lang kun je een zelf ingemaakte oogst bewaren? Het komt allemaal aan bod.

Je leert de verschillende technieken kennen om je groenten en fruit langer te bewaren en je komt alles te weten over steriliseren, drogen, zouten, inkuilen, pasteuriseren, inmaken met zoet of zuur of alcohol, pekelen en fermenteren.

Heb je zelfgemaakte jam, chutney of notenporto?  Breng ze gerust mee, dan proeven en bespreken we de technieken. Na de theorie gaan we zelf aan de slag.

Wanneer

Dinsdag
10/10/2017 - 19:00 tot 21:30

Waar

Bevrijdingslaan 88
3665 As

Prijs

€ 15.00
niet-leden: 20 euro

Meer activiteiten van onze Velt-afdeling Opglabbeek-As

Lezing over permacultuur

Dinsdag
dinsdag 14 november 2017 - 20:00 tot 22:00
Groep: Opglabbeek-As
Locatie: As
Permacultuur wint de laatste jaren aan populariteit. Mark Franck, ervaren permaculturist, komt ons in een lezing vertellen wat er zo speciaal is aan deze manier van groenten kweken. Inspiratie verzekerd!

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid