Je bent hier:

Zuurkool maken

Zuurkool maken

Zuurkool is enorm gezond. Goed voor de darmen. Daarnaast is zuurkool rijk aan vitamine C. En bevat het vezels en vitamine B, vele mineralen en  licht verteerbaar. Rede genoeg dus om dit zelf te leren maken.

Je leert het basisrecept van zuurkool. We laten je de smaken van verschillende zuurkolen proeven. Daarbij krijg je ook informatie over de geschiedenis en de voedingswaarde van zuurkool.

En je gaat vooral zelf aan de slag: kool snijden, zouten, kneden en potten.

Zelf meenemen: 2 (beugel)potten van 1 liter inhoud, een groot scherp mes en een schort.

Wanneer

Zondag
19/11/2017 - 14:00 tot 16:30

Waar

zandbergseweg 7a
4023 CC Rijswijk Gelderland

Prijs

€ 10.00
12,50

Meer activiteiten van onze Velt-afdeling Betuwe

Koken met kruiden

Zondag
zondag 15 april 2018 - 14:00 tot 17:00
Groep: Betuwe
Locatie: Rijswijk Gelderland
Kruiden geven niet alleen smaak aan ons eten maar voegen ook voedingswaarden toe. Daarnaast hebben kruiden vaak ook een medicinale kracht. Leren hoe en wat je kunt toevoegen aan je voeding? kom naar de workshop. Koffie of thee staat klaar.

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid