Je bent hier:

Bloemkool-pompoenbeleg

Bloemkool-pompoenbeleg

Ingrediënten

  • Een halve bloemkool
  • Een halve Hokkaïdo-pompoen
  • Couscouskruiden
  • Peper en zout

Bereiding

Stoom de bloemkool en de pompoen beetgaar. Voeg couscouskruiden en peper en zout toe. Mix tot een glad beleg. Je kunt er eventueel wat olie aan toevoegen.

Recept door Karen Remans


Bekijk andere ecosmos-recepten

Bestel Ecosmos


Stel je vraag aan Velt

Facebookgroep van Velt

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid