Je bent hier:

Champignon-tofu met een vleugje dragon

Champignon-tofu met een vleugje dragon

Ingrediënten

  • 250g champignons
  • 1el mayonaise
  • 100g tofu
  • Peper en zout
  • 1el grof gehakte dragon
 

Bereiding

Snij de champignons in vieren en bak deze in een hete pan met olijfolie. Laat al het vocht verdampen en brokkel de tofu in de pan en bak aan. Breng op smaak met sojasaus. Dit mag een ruime hoeveelheid zijn omdat tofu op zich smaakloos is.

Laat alles even gaar bakken. Zet het vuur uit en voeg de dragon toe. Laat even afkoelen. Voeg op het einde de mayonaise toe, proef en kruid af.


Bekijk andere ecosmos-recepten

Bestel Ecosmos


Stel je vraag aan Velt

Facebookgroep van Velt

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid