Je bent hier:

Champignons à la Grecque

Champignons à la Grecque

Ingrediënten

  • 300g champignons
  • 1 ui
  • 200g Provençaalse tomatensaus of tomatenpuree
  • 2 el olijfolie
  • 1/2 tl oregano
  • Zout

Bereiding

Maak de champignons schoon. Snij de ui en de champignons. Verwarm de olijfolie. Fruit de ui en voeg na enkele minuten de champignons toe. Laat 4 minuten bakken op een vrij hoog vuur. Voeg van het vuur de tomatenpuree en de kruiden toe. Laat afkoelen.


Bekijk andere ecosmos-recepten

Bestel Ecosmos


Stel je vraag aan Velt

Facebookgroep van Velt

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid