Je bent hier:

Koolrabisalade

Koolrabisalade

Ingrediënten

  • +/- 300g koolrabi
  • 1 fijngesnipperd teentje look
  • 1 grote renet of andere appel
  • Bieslook, platte peterselie, kervel tijdens seizoen
  • 100g verse (geiten)kaas natuur
  • Peper en zout (facultatief)
  • 50g rozijnen
 

Bereiding

Schil de koolrabi en rasp hem fijn in een schaal. Schil de appel en rasp deze ook fijn bij de koolrabie. Voeg kaas, rozijnen, look en kruiden toe. Meng alles goed met een lepel. Dek af met een bord en plaats het koel tot gebruik. Roer de salade voor het opdienen nog even om. Versier met veldsla. Lekker als beleg op (zelfgebakken) vers of geroosterd volkorenbrood. 

Recept door Friedel


Bekijk andere ecosmos-recepten

Bestel Ecosmos


Stel je vraag aan Velt

Facebookgroep van Velt

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid