Je bent hier:

Overheerlijke pompoenpasta

Overheerlijke pompoenpasta

Ingrediënten

  • Een kleine pompoen (Hokkaido)
  • 100g geschaafde amandelen
  • Olijfolie
  • 150g geitenkaas (met honing voor de zoetebek)
  • Peper en zout
 

Bereiding (40' inclusief gaartijd)

Snij de pompoen in gelijke stukken en rooster deze, in aanwezigheid van olijfolie en peper en zout, in een voorverwarmde oven van 180°C gaar. Rooster intussen de geschaafde amandelen in een pan tot deze licht bruin kleuren.

Mix de pompoenstukken samen met de geroosterde amandelen en de geitenkaas met behulp van een keukenrobot of gewone handmixer. Proef en breng op smaak.


Bekijk andere ecosmos-recepten

Bestel Ecosmos


Stel je vraag aan Velt

Facebookgroep van Velt

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid