Je bent hier:

Smeuïg linzenbeleg

Smeuïg linzenbeleg

Ingrediënten

  • 100g linzen
  • 1 laurierblad
  • 2 eieren
  • Snuifje tijm
  • 3 el mayonaise
  • 2 tot 3 tl mosterd
  • 1 el gehakte peterselie
  • Peper en zout
  • 1/2 tl bonenkruid
 

Bereiding (40' inclusief kooktijd linzen)

Kook de linzen in ongeveer 30 minuten gaar in water met laurier, bonenkruid en tijm. Kook de eieren (9 minuten), laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Laat de linzen uitlekken en afkoelen. Mix de linzen en eieren heel fijn. Meng met de overige ingrediënten. Breng op smaak.

Tip: je kan hiervoor ook een rest gekookte linzen nemen.


Bekijk andere ecosmos-recepten

Bestel Ecosmos


Stel je vraag aan Velt

Facebookgroep van Velt

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid