Je bent hier:

Abrikozen

Abrikozen

Abrikozen bevatten veel pectine en zullen daarom snel geleren. Je hoeft geen extra vruchten of pectine toe te voegen om een stevige textuur te krijgen. De combinatie met andere vruchten geven wel een smakelijk eindproduct. Kies voor grote, geurige, net-rijpe en gave abrikozen om confituur van te maken. Kook ze in een bodempje water.

  • Geschikt voor confituur, jam, gelei en relish

Bekijk het algemeen overzicht van de fruitkalender van Velt

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid