Je bent hier:

Appelen

Appelen

Appelen (en vooral de pitten) bevatten veel pectine waardoor je een stevig eindproduct verkrijgt. Appels kun je combineren met niet-pectinerijke vruchten. Je kunt tijdens de bereiding enkele pitjes toevoegen om een smeerbaar eindproduct te verkrijgen. Onrijpe appels bevatten meer pectine dan rijpe.

  • Geschikt voor jam, gelei, sap, moes, chutney, drogen en salsa

Bekijk het algemeen overzicht van de fruitkalender van Velt

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid