Je bent hier:

Druiven

Druiven

Druiven zijn lekker, zoet en fris. Als je ze zelf kweekt, dan kun je ze verwerken tot sap, gelei, siroop of zelf wijn maken. Druiven bevatten een gemiddelde hoeveelheid pectine waardoor je ze kunt verwerken tot gelei. Gelei is gemakkelijker om te maken dan jam en confituur omdat je bij gelei enkel het sap gebruikt en dus geen pitjes hebt. Voor gelei gebruik je het best nog net niet rijpe druiven, deze bevatten meer pectine en zullen sneller geleren.

  • Geschikt voor jam, gelei, confituur, sap en wijn

Bekijk het algemeen overzicht van de fruitkalender van Velt

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid