Je bent hier:

Frambozen

Frambozen

Frambozen zijn zeer populair om in te maken. Ze zijn zeer kwetsbaar waardoor je ze snel moet opeten of verwerken. Heb je er veel, dan kun ze verwerken maar anders raad ik je aan om ze gewoon op te eten.

Ze bevatten een gemiddeld gehalte aan zuur en pectine, je kunt ze daarom best combineren met pectinerijke vruchten (appels, rode bessen, niet-rijpe kruisbessen) om sneller een stevig eindresultaat te krijgen.

  • Geschikt voor confituur, jam, gelei en coulis

Bekijk het algemeen overzicht van de fruitkalender van Velt

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid