Je bent hier:

Peren

Peren

Er zijn heel veel perenvariëteiten. Niet elke perensoort is geschikt om te verwerken.  Peren bevatten weinig pectine, vooral het vruchtvlees. Wil je jam maken, kies dan voor rijpe, geurige peren zoals Doyenné du Comice of Williams. Gekonfijte gember is ook hier een verrassend ingrediënt om toe te voegen. Daarnaast geeft de toevoeging van kaneel, vanille of zelf een scheutje witte wijn ook een lekker eindproduct.

  • Geschikt voor jam, gelei, siroop en sap

Bekijk het algemeen overzicht van de fruitkalender van Velt

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid