Je bent hier:

De smaak van toen: van graan tot brood

Contact

Velt-groep

Leuven

De smaak van toen: van graan tot brood

Ook benieuwd naar het verhaal achter ‘plofkippenbrood’ en hoe je weer aan ‘nen smakelijke bo’ kan komen?

Marjolijn, de ambachtelijk desembakster van het bakhuis Bo & Co, neemt ons mee op een reis door de tijd. Na haar verhaal van de keten van graankorrel tot broodkruimel volgt een proeverij waarin je kennismaakt met een zestal ambachtelijke zuurdesembroden.
Vooraf inschrijven nodig via deze link.

Wanneer

Woensdag
21/03/2018 - 19:30 tot 21:30

Waar

Schoolstraat 15
3020 Herent
BE

Prijs

€ 4.00
Vooraf inschrijven om aan de proeverij te kunnen deelnemen. Niet-leden betalen €7.00 per persoon

Meer activiteiten van onze Velt-afdeling Leuven

Permacultuur ten huize van ... praktijksessie 7

Zaterdag
zaterdag 25 augustus 2018 - 09:45 tot 12:00
Groep: Leuven
Locatie: Leuven
Permacultuur ten huize  is een reeks van twaalf lessen voor ecologische moestuiniers die nog méér met de natuur mee willen tuinieren (volzet).  Tijdens deze zevende praktijksessie gaan we oogsten - en genieten van wat de tuin ons opgebracht heeft.

Permacultuur ten huize van ... praktijksessie 8

Zaterdag
zaterdag 6 oktober 2018 - 09:45 tot 12:00
Groep: Leuven
Locatie: Kessel-Lo
Permacultuur ten huize  is een reeks van twaalf lessen voor ecologische moestuiniers die nog méér met de natuur mee willen tuinieren (volzet).  Tijdens deze laatste praktijksessie bekijken we o.a. het resultaat van het mulchen van bijna één jaar geleden.

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid

Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen