Je bent hier:

Fermenteren

Contact

KARIN HANUS
E-mailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 0498/80.45.65

Velt-groep

Damvallei

Fermenteren

Bokalen vol borrelende bacteriën en gigantische hoeveelheden gistcelletjes staan te trappelen op de keukenkast. Een stenen vat met zuurkool in spe wacht geduldig zijn tijd af in de luwte.  Mijn externe voorvertering draait op volle toeren. Het sneetje desembrood smeekt om wat sesampasta met kimchi en een lekker seizoenssoepje.

Fermenteren brengt het leven in de brouwerij - een fizzy feestje zonder einde!

Inschrijven bij [email protected] (0498804565) + juiste bedrag overschrijven op rek.nr BE46 8906 3424 4736 mmv ‘fermenteren 13/10’

Meebrengen: mes en snijplank, schort, grote bokalen. Diego verkoopt ter plekke ook (vrijblijvend) een syllabus voor €7,00.

Wanneer

Vrijdag
13/10/2017 - 20:00 tot 22:30

Waar

Antwerpsesteenweg 573
9040 Sint-Amandsberg
BE

Prijs

Leden: € 15 – niet-leden € 20

Meer activiteiten van onze Velt-afdeling Damvallei

Geen andere activiteiten gevonden.

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid

Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen