Je bent hier:

Biobey

Biobey

www.biobey.be is een biologische webshop uit Beveren-Waas gespecialiseerd in verkoop van ecologische, natuurlijke verzorgingsproducten voor heel het gezin. Ruim aanbod aan exclusieve natuurlijke cosmetica en baby-verzorgingsproducten. Gels en zalfjes tegen spierpijn, rugpijn en zware benen. Op de website van Biobey kan je een uitgebreide ingrediëntenencyclopedie raadplegen.


Voordeel als Velt-lid

  • 5 euro korting voor Velt leden vanaf een aankoop van 35 euro. Geldig op heel het assortiment. Vraag de kortingscode aan via e-mail naar [email protected] 
    Bij een eerste bestelling krijg je als Velt-lid ook een leuke Goodiebag cadeau met travel size 3 eco-, biologische verzorgingsproducten en 2 staaltjes.

Wil je ook van dit voordeel genieten? Sluit je aan bij Velt. Als Velt-lid krijg je niet alleen hier korting, maar ook in nog ruim 150 andere voordeelpunten in Vlaanderen en Nederland!


Contacteer Biobey


Waar geniet je nog voordelen als Velt-lid?

 
 

Nu te koop

Sponsors

Ecoflora
Tuindagen Beervelde 2019

Ledenvoordelen

Word lid

Ontvang Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat recepten en praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen