Je bent hier:

Tomaat zaden uitproberen of testen, zaden zijn gratis enkel verzenden kost je...

Zaden zijn gratis bij onze zadenwerkgroep enkel verzenden kost geld

Je mag er enkele uitzoeken waarvan ik er drie verstuur.

Wil je graag een Paprika en of peper dan gaat die er ook bij, staan nog niet in een lijst maar via mail komen we er wel uit.

Om niet alles te herhalen verwijs ik naar onze wedsite daar staat echt alles in.

Om deze verzameling uit te breiden vagen we om zoveel mogelijk zaden terug te winnen van zaadvaste rassen met naam.

Je kan tot 50 gram per envelop met een gewone postzegel zaden terug steuren.

Terug wordt beloond met een gratis retour aan zaden naar keuze.

Google daarom naar: Zadenwerkgroep Velt en wordt ineens gratis lid van deze gewelige zadenclub.

Contact

Hugo D'Hooghe
036535820
[email protected]

Locatie

2930 Hoge kaart 273

Plaats een zoekertje

Terug naar lijst

Reacties

Beste Hugo, Ik kweek al een aantal jaren tomaten in mijn kas en maakte gebruik van voor gekweekte planten die bestemd waren voor de professionele tuinbouw. Nu ik meer tijd heb ga ik zelf zaaien en wil me vooral toeleggen op smaak. Inmiddels heb ik een 3 tal soorten biologisch geteelde tomaten zaden aangeschaft te weten: Matina (zaadhandel de Bolster), Zuckertraube en San Marzano (zaadhandel van der Wal). Wat ik me afvraag zijn dit zaadvaste rassen? Veder ben ik nog op zoek naar de volgende soorten: Coeur de Boeuf, Black Cherry en Moneymaker kunt u me daar aan helpen? Ook ben ik opzoek naar een miltsmakende peper. Ik begrijp dat het lidmaatschap van de zadenwerkgroep gratis is. Kunt u mij uitleggen wat de werkgroep doet, met welke zaden er gewerkt wordt (bloemen, groenten of alleen tomaten) en hoe ik mogelijk mijn steentje kan bijdrage. Veder hoor ik graag of de door mij gezochte zaden beschikbaar zijn, wat de verzend kosten zijn en waar naar toe over te maken. Met vriendelijke groet C. van Yperen Arie Tukstraat 15 2684 XL Ter Heijde Nederland

Beste Hugo, Zelfde mail maar nu met mijn mailadres Ik kweek al een aantal jaren tomaten in mijn kas en maakte gebruik van voor gekweekte planten die bestemd waren voor de professionele tuinbouw. Nu ik meer tijd heb ga ik zelf zaaien en wil me vooral toeleggen op smaak. Inmiddels heb ik een 3 tal soorten biologisch geteelde tomaten zaden aangeschaft te weten: Matina (zaadhandel de Bolster), Zuckertraube en San Marzano (zaadhandel van der Wal). Wat ik me afvraag zijn dit zaadvaste rassen? Veder ben ik nog op zoek naar de volgende soorten: Coeur de Boeuf, Black Cherry en Moneymaker kunt u me daar aan helpen? Ook ben ik opzoek naar een miltsmakende peper. Ik begrijp dat het lidmaatschap van de zadenwerkgroep gratis is. Kunt u mij uitleggen wat de werkgroep doet, met welke zaden er gewerkt wordt (bloemen, groenten of alleen tomaten) en hoe ik mogelijk mijn steentje kan bijdrage. Veder hoor ik graag of de door mij gezochte zaden beschikbaar zijn, wat de verzend kosten zijn en waar naar toe over te maken. Met vriendelijke groet C. van Yperen Arie Tukstraat 15 2684 XL Ter Heijde Nederland (mailadres [email protected])

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Noteer de letter en cijfer combinatie om aan te tonen dat je geen spamrobot bent.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

Sponsors

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid

Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen