Je bent hier:

Champignons à la Grecque

Champignons à la Grecque

Ingrediënten

  • 300g champignons
  • 1 ui
  • 200g Provençaalse tomatensaus of tomatenpuree
  • 2 el olijfolie
  • 1/2 tl oregano
  • Zout

Bereiding

Maak de champignons schoon. Snij de ui en de champignons. Verwarm de olijfolie. Fruit de ui en voeg na enkele minuten de champignons toe. Laat 4 minuten bakken op een vrij hoog vuur. Voeg van het vuur de tomatenpuree en de kruiden toe. Laat afkoelen.


Bekijk andere ecosmos-recepten

Bestel Ecosmos


Stel je vraag aan Velt

Facebookgroep van Velt

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid

Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen