Je bent hier:

Knolselder die smelt in de mond

Knolselder die smelt in de mond

Ingrediënten

  • 1/2 kleine knolselder
  • 1 el Roquefort
  • 1/2 zoete aardappel
  • 1el cashewnotenpasta
  • 1 el mascarpone
  • Peper en zout

Bereiding (20')

Kook de in stukken gesneden knolselder en aardappel gaar in een hoeveelheid water met zout. Giet af en voeg de mascarpone, roquefort en cashewnotenpasta toe. Mix het geheel fijn met behulp van een staafmixer en kruid af.


Bekijk andere ecosmos-recepten

Bestel Ecosmos


Stel je vraag aan Velt

Facebookgroep van Velt

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid

Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen