Je bent hier:

Pesto van rode biet

Pesto van rode biet

Ingrediënten

  • 2 grote rode bieten (geschild en gekookt)
  • 100g Parmezaanse kaas
  • 100g pijnboompitten
  • Olie
  • 1 teentje look
  • Peper
  • Peterselie (afwerking)

 


Bereiding

Doe alle ingrediënten behalve olie, peper en zout, in een foodprocessor/mixer en meng alles fijn. Voeg beetje bij beetje de olie toe totdat je een smeuiige emulsie krijgt. Werk af met peper en zout en peterselie.


Bekijk andere ecosmos-recepten

Bestel Ecosmos


Stel je vraag aan Velt

Facebookgroep van Velt

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid

Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen