Je bent hier:

Pompoen met adukibonen

Pompoen met adukibonen

Ingrediënten

  • Pompoen
  • Adukibonen (gekookt)
  • Ajuin
  • Tamari
  • Olijfolie
 

Bereiding

Snijd een pompoen in schijfjes van een halve centimeter. Bak de pompoen in een pan, samen met ajuin (met een beetje olijfolie). Voeg (gekookte) adukibonen toe. Voeg Tamari toe, redelijk royaal. Plet alles!

Recept door Peggy Mathyssen


Bekijk andere ecosmos-recepten

Bestel Ecosmos


Stel je vraag aan Velt

Facebookgroep van Velt

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid

Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen