Je bent hier:

Nieuws

Velt stelt voor: het Fermentatiefestival

September en oktober staan in het teken van fermenteren bij Velt. Tijdens het Fermentatiefestival maken België en Nederland kennis met deze ecologische én lekkere kooktechniek.

Lees meer

Keukenpraatjes over granen en zaden

Volwaardige granen en zaden vormen een prachtige aanvulling aan ons dagelijks menu. Toch variëren we hier nog weinig mee terwijl de mogelijkheden eindeloos zijn. Hoog tijd om daar verandering in te brengen met Keukenpraatjes.

Lees meer

Herfstkeuken: op het menu

Breng de herfst in je keuken. Zeven dagen lang gaan we weer aan de slag met overheerlijke seizoensgroenten en -fruit en maken daarmee de lekkerste gerechten. 

Lees meer

Groenten fermenteren, het nieuwste boek van Velt

Houd je van fermenteren? Of wil je het leren? Dan is er nu het nieuwe Velt-boek Groenten fermenteren: van seizoen tot seizoen. In dit 96 pagina's tellend pareltje boordevol prachtige foto’s en heldere infographics bundelen Sam Dewilde, Leentje Speybroeck en Emelie Heller hun inzichten over fermenteren én hun lekkerste recepten.

Lees meer

Keukenpraatjes: groenten fermenteren

De volgende aflevering van onze online kookbabbel Keukenpraatjes staat volledig in het teken van ons allernieuwste boek: Groenten fermenteren.

Lees meer

Herfstkeuken: dag 6

Met de Seizoenskeuken maakt Velt van elk seizoen een echt feest. We gaan zeven dagen lang aan de slag met overheerlijke herfstgroenten en -fruit.

Lees meer

Herfstkeuken: dag 7

Met de Seizoenskeuken maakt Velt van elk seizoen een echt feest. We gaan zeven dagen lang aan de slag met overheerlijke herfstgroenten en -fruit.

Lees meer

Herfstkeuken: dag 3

Met de Seizoenskeuken maakt Velt van elk seizoen een echt feest. We gaan zeven dagen lang aan de slag met overheerlijke herfstgroenten en -fruit.

Lees meer

Herfstkeuken: dag 4

Met de Seizoenskeuken maakt Velt van elk seizoen een echt feest. We gaan zeven dagen lang aan de slag met overheerlijke herfstgroenten en -fruit.

Lees meer

Herfstkeuken: dag 5

Met de Seizoenskeuken maakt Velt van elk seizoen een echt feest. We gaan zeven dagen lang aan de slag met overheerlijke herfstgroenten en -fruit.

Lees meer

Sponsors

Boeken van Velt

Ontvang Seizoenen

In ons 2-maandelijks magazine vind je alles over ecologisch tuinieren, koken en leven.

Word lid en ontvang Seizoenen

Waarom Velt-lid worden?

  • Ontvang het tijdschrift Seizoenen
  • Geniet van korting op Velt-boeken en bij samenaankopen
  • Krijg korting in ruim 150 bio- en ecowinkels en webshops.

Word lid