Met de kerstman in het vooruitzicht geeft Velt jou een cadeautje: van 8 november tot 15 januari 2019 wordt elke bestelling vanaf 40 euro je zonder verzendkosten toegestuurd. Perfect voor je eindejaarsgeschenken! Een boek voor oma die graag kookt, een hint voor je partner die dringend de fruitbomen moet snoeien of wat inspiratie voor jezelf om je tuin aan te pakken. In de online Velt-winkel vind je voor elk wat wils.

Velt heeft een bijzondere collectie boeken, stuk voor stuk geschreven met heel veel vakkennis, passie en een ecologische inborst.

  • Voor wie graag kookt stippen we graag onze nieuwste telg Kook het seizoen aan: een heerlijk kookboek dat je elk seizoen opnieuw verrast met orginele recepten en tips. Of onze klassieker Lekker ecologisch, met ruim 500 recepten. 
     
  • Voor moestuiniers met zin voor avontuur is het nieuwe Permacultuurboek wellicht een topper. Wie vaak klaagt over het maaien van het gazon is vast opgetogen met Meer dan sprietjes. En misschien ken je wel iemand die recent een serre of kas  heeft aangeschaft. Dan is Achter glas een fijne tip.
     
  • Heb je klagers in je buurt over onkruid of vervelende beestjes? Laat je niet kennen. Met het Onkruidboek of het Plaagdierenboek geef je hen een duwtje in de rug om het anders en ecologisch aan te pakken. 


 
En wat dacht je van een boek over bessen in de tuin, over zelf zaden telen, over kippen houden, over koken met minder suiker, over groenten in potten, oogstverwerking of ecologisch tuinieren voor beginners? Voor de boeiende wereld van zelf telen, oogsten, verwerken en genieten, moet je beslist bij Velt zijn!

Vanaf 8 november tot 15 januari 2019 verzenden wij elke bestelling vanaf 40 euro zonder verzendkosten. Goed op tijd om je eindejaarsgeschenken tijdig te kunnen inpakken. Ook bij je lokale Velt-afdeling kan je onze boeken kopen. Uiteraard het hele jaar door zonder verzendkost!