Niks lekkerder dan een perfect gebakken zuurdesembrood, krokant aan de buitenkant, zacht en luchtig aan de binnenkant. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw brood deze perfectie benadert? Niemand minder dan zuurdesemexpert en bakkoningin Michel Gonzaga verklapt het je allemaal tijdens deze aflevering van Keukenpraatjes.

Tijdens deze aflevering maak je kennis met de twee basismethodes voor zuurdesembrood, je desem leren 'voeden' en tips en tricks krijgen om van jouw zuurdesemavontuur een succes te maken. 

 

 

Meer informatie?

Lees de introductie op onze website.



Meer over Keukenpraatjes

In Keukenpraatjes komen verschillende onderwerpen aan bod, van vegetarische balletjes tot koken met seizoensgroenten. Je ontdekt alle afleveringen hier.

Wist je overigens dat je geen lid hoeft te zijn van Facebook om Keukenpraatjes live te volgen? Je kan ook niet-ingelogd surfen naar onze pagina www.facebook.com/veltvzw en zo de live-uitzending volgen.

Bovendien verschijnt elke aflevering van Keukenpraatjes enkele dagen later ook op onze website. Zo hoef je niets te missen.

Blijf op de hoogte van Keukenpraatjes. Abonneer je op de mailinglijst.