Ga je voor biologische bloembollen in je gemeente, school of groenproject? Maak dan kans op een gratis begeleidingstraject voor het aanplanten van biologische bloembollen in de provincie Noord-Brabant.

Velt realiseert samen met de provincie Noord-Brabant 15 gratis biobollenveldjes om biodiversiteit en duurzaamheid te bevorderen. Biologische bloembollen zijn het vuurwerk van de lente. Ze zijn prachtig, kleurrijk en geteeld met respect voor het milieu, de mens en de bestuivende insecten.

Ben je geïnteresseerd in een veldje met wel 1300 biologische bloembollen? Heb je minimaal 150 à 200 m² ruimte beschikbaar in je gemeente, wijk of op het schoolplein? Met veel licht en vruchtbare grond? En heb je vrijwilligers die mee kunnen helpen bollen aan te planten en te onderhouden?

Laat het ons weten en schrijf je in voor 30 april 2021. Midden mei krijg je van Velt te horen of jouw veldje geselecteerd is voor het begeleidingstraject. Ben je niet geselecteerd? Niet getreurd, ook dan krijg je van ons een mooie korting voor de aanschaf van biologische bloembollen via onze samenaankoop.

 

> Schrijf je hier in