Woon je in Brussel en heb je nog geen fruitboom in jouw stadstuin? Of wil je er graag nog meer bij? Dan is dit jouw kans! Velt organiseert een samenaankoop van fruitbomen en -struiken voor alle Brusselaars.

Van 18 augustus tot en met 4 oktober kunnen alle Brusselaars genieten van Velts samenaankoop fruitbomen. Je hebt de keuze uit wel 50 verschillende fruitbomen en -struiken, van laagstam tot hoogstam, van peer tot bes. Alles ecologisch gekweekt én aan te kopen met een korting van 5%.

PS: Woon je niet in Brussel? Dan kun je ook meedoen met deze samenaankoop. Het afhaalmoment is wel in Anderlecht.

 

Doe mee met de samenaankoop

 

Participez
 

Meer fruit in de stad

Fruitbomen verdienen een plaats in de stad, want ze hebben veel te bieden: biodiversiteit, vergroening, een gezellig schaduwplekje en natuurlijk vers en gezond fruit. Een fruitboom hoeft niet heel veel plaats in te nemen. In elk tuintje of zelfs geveltuintje past wel een boompje. Met Verger Partagé, het stadsfruitproject van Velt in Brussel, zetten we dan ook volop in op stadsfruit. Met de steun van de stad Brussel maken we van stadsfruit een ecologische en sociale troefkaart.

Plant een (fruit)boom

Om de fruitproductie in Brussel nog meer te verhogen, organiseren we nu een samenaankoop voor iedereen die in Brussel woont. Of je nu lid bent van Velt of niet, iedereen die dat wil kan fruitbomen en -struiken aankopen met een korting van 5%.

Meedoen met de samenaankoop is eenvoudig: je maakt je keuze uit het uitgebreide assortiment en geeft je bestelling door. Op 5 december kan je dan de boompjes of struiken afhalen in Anderlecht. 

Meedoen? 

    Plaats je bestelling hier

     Passez votre commande ici

Meer weten over Verger Partagé?

Fruitbomen zijn waardevol, voor een stad én haar inwoners. Toch worden fruitbomen en hun fruit niet altijd gesmaakt. Daar brengt Velt verandering in met het stadsfruitproject Verger Partagé in Brussel. We brengen het bestaande stadsfruit in kaart, planten nieuwe fruitbomen en sporen ook anderen aan dit te doen.

Ontdek alles over Verger Partagé op onze website.