Ook zin om te snoepen van heerlijk fruit uit je eigen tuin? Dan hebben we goed nieuws, want ons boek ‘Bessen uit de tuin’ is opnieuw verkrijgbaar én dat met een gloednieuwe cover en frisse lay-out.

‘Bessen uit de tuin’ is hét boek dat je op weg helpt naar een gezonde en lekkere fruitoogst. Of je tuin nu klein is of groot, kleinfruit past overal. De teelt ervan is trouwens helemaal niet zo moeilijk dan je zou denken. Als je meewerkt met de natuur, vermijd je heel wat problemen.

Bekende vruchten als de rode bes, framboos en bosaardbei krijgen een plekje in dit boekje, maar je ontdekt ook bijzondere fruitsoorten zoals kiwibes, jostabes, vijg en honingbes.

Wanneer en hoe plant je? Welke rassen kies je het best? Hoe zit het me de snoei? En wat doe je als ziektes je plant aantasten? Op deze en tal van andere vragen, krijg je bij elke fruitsoort duidelijke antwoorden, vaak met behulp van tekeningen. Sprekende foto’s en eenvoudige recepten doen je alvast het water in de mond lopen.

Bessen in de tuin bestellen

Bessen uit de tuin telt 150 pagina's en kost 19,95 euro voor Velt-leden (23,50 euro voor niet Velt-leden). Bestellen kan via de webshop van Velt of via de lokale Velt-afdelingen.

Bestel 'Bessen uit de tuin'

   
Deel dit bericht met je vrienden via Facebook, Twitter of mail!