In deze bijzondere eindejaarsperiode zetten we graag onze geliefden extra stevig in de bloemetjes. 

Ben je op zoek naar een uniek, leuk en waardevol cadeau voor een familielid, vriend of voor jezelf? Onze cadeau-tips bieden je inspiratie.

 

Onze tips

 

1. Geef een cadeau dat een jaar lang plezier blijft geven

Ga voor duurzaam, in alle opzichten. Geef een cadeau waarmee je niet even, maar een heel jaar lang plezier geeft. Een lidmaatschap van Velt is zo'n cadeau. Je schenkt voor 35 euro een lidmaatschap en laat iemand 365 dagen lang genieten van het magazine Seizoenen, van puur ecologisch tuin- en kookplezier en zoveel meer.

Ontdek het cadeaulidmaatschap en bestel online.

 

2. Ga voor ecologisch koken volgens het boekje

Het coronavirus heeft bij veel mensen een impact op hun kijk op voeding. We koken en bakken meer, maken bewuster gezondere keuzes en mikken minder snel restjes in de vuilbak. Hoera! Geef deze positieve evolutie een extra duwtje in de rug met een van Velts boeken over ecologisch koken.

Neem een kijkje in het aanbod kookboeken in onze webwinkel.*

3. Schenk een boek vol groen

 

Tuinieren is hipper dan ooit tevoren. Zeker als je het ook nog eens ecologisch doet. Voor de moestuin of siertuin, bij Velt* vind je het boek op maat van elke tuinier, beginner of expert. 

Koop een eco-tuinboek in onze online shop.

4. Denk ook aan de kleine groene jongens en meisjes

We zijn met z'n allen veel meer aan huis gekluisterd dan normaal. Zeker met kind(eren) thuis wil dat al wel eens voor uitdagingen zorgen. Gelukkig snellen Coco & Munt en Colette Courgette ter hulp.

Ontdek Coco & Munt en het kwartetspel van Colette Courgette in de webwinkel.

www

En er is meer... 

Wist je dat je met een Velt-product meer geeft dan een leuk cadeau? Je steunt ook de strijd voor een ecologische leefomgeving. Velt vzw is namelijk een non-profitorganisatie. We investeren de opbrengst van de productverkoop rechtstreeks in het waarmaken van onze groene droom.

 

* De boeken van Velt zijn ook te koop bij de plaatselijke groepen. Zoek een groep in jouw buurt en informeer naar het aanbod.