Het is meer dan eens duidelijk: steeds meer mensen zoeken manieren om ecologischer te leven. In huis, tuin én keuken. Dat merken we ook bij Velt. Want momenteel zijn maar liefst 19.847 gezinnen lid van onze vereniging. Het hoogste aantal ooit. Samen zijn we allemaal eco-actief.

Kiezen voor lokale groenten, oude (fruit)rassen nieuw leven inblazen, creatief koken met restjes, natuurlijk en gezond tuinieren: het zijn allemaal thema's waar we bij Velt heel wat aandacht aan schenken. En waar steeds meer mensen naar op zoek zijn.

Maak mee het verschil

Samen met Velt maak je van ecologisch leven een realiteit. De Velt-beweging deelt haar kennis met jou, jij kan ze toepassen in je keuken, tuin en daarbuiten. Voor 35 euro zijn jij en jouw gezin een jaar lang lid. Net zoals 19.847 gezinnen in België en Nederland.

Jouw voordelen:

  • Een prachtig welkomstpakket
  • Zes keer per jaar het tijdschrift Seizoenen bomvol eco-nieuws, tips en informatie over ecologisch tuinieren, koken en leven.
  • Kortingen op de Velt-boeken. Keuze uit een ruim aanbod aan kwalitatieve publicaties over ecologisch tuinieren en koken
  • Kortingen bij de samenaankopen biobloembollen en biozaden en in ruim 150 bio- en ecowinkels en webshops.

Ontdek hier meer redenen om lid te worden van Velt.