Zin om te snoepen van fruit uit eigen tuin? Het is nu een goede periode om kleinfruit te planten. Hoe je dat doet, lees je in Bessen uit de tuin. Dit boek helpt je op weg naar een gezonde en lekkere oogst. Of je tuin nu klein is of groot, kleinfruit past overal. De teelt ervan is trouwens helemaal niet zo moeilijk. Als je meewerkt met de natuur, vermijd je heel wat problemen.

Bekende vruchten als rode bes, framboos, bosaardbei, kruisbes en ander klein fruit krijgen een plekje in dit boek, maar je ontdekt ook bijzondere fruitsoorten zoals kiwibes, jostabes, vijg en honingbes. Wanneer en hoe plant je? Welke rassen kies je het best? Hoe zit het me de snoei? En wat doe je als ziektes je plant aantasten? Op deze en tal van andere vragen, krijg je bij elke fruitsoort duidelijke antwoorden, vaak met behulp van tekeningen. Sprekende foto’s en eenvoudige recepten doen je alvast het water in de mond lopen.

Bestellen

Bessen uit de tuin telt 150 pagina's en kost 19,95 euro voor Velt-leden. Bestellen kan via de webshop van Velt of via de lokale Velt-afdelingen.