Benieuwd hoe verschillende bedrijven en organisaties vorm geven aan ‪‎duurzaamheid en duurzame voeding? Op 17 oktober vindt in Antwerpen het startevent van de 'Tafel van Morgen' plaats. Ook wij zullen aanwezig zijn met een stand.

Wat mag je van ons verwachten?

Proeven, veel proeven. Maar da’s uiteraard niet alles…We willen je ook graag uitnodigen om vaker te kijken naar de etiketten en logo’s op verpakkingen van voeding. Zo ontdek je of er bijvoorbeeld additieven zijn toegevoegd. Tenslotte zullen we je ook tips meegeven hoe je lekker en gezond broodbeleg maakt van worteltjes, prei of pompoen. Voor iedereen dus die zijn vleesbeleg iets vaker wil laten liggen.

Leentje Speybroeck van Velt legt o.a. uit wat ‘samenkoken’ is. Velt wil de komende jaren immers meer mensen warm maken om samen ecologisch te koken en aan tafel te gaan.

Waar en wanneer?

  • Den Bell, Francis Wellesplein 1, 2018 Antwerpen
  • Zaterdag 17 oktober. Je kunt ons bezoeken tijdens de markt tussen 13 en 17.30 uur.
  • In de week van 19 oktober organiseren we ook vier biobabbels in het Antwerpse. Deelname is gratis. Gelieve je wel in te schrijven:
    • 19 oktober om 19.30 uur, Kasteel Sorghvliedt, Marneflaan 3, Hoboken: inschrijven
    • 20 oktober om 19.30 uur,  districtshuis, Burgemeester Nolfplein 1, Merksem: inschrijven
    • 21 oktober om 19.30 uur: Ekers Hof, Groot Hagelkruis 6/1, Ekeren: inschrijven
    • 22 oktober om 19.30 uur:  Jeugdhuis SORM, Victor De Langhestraat 71, Deurne: inschrijven


(C) Foto: Aikon Producties