Je bent hier:

Als bedrijf

Als bedrijf

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, hier kan Velt je als bedrijf of dienstverlener perfect bij helpen. Met ons tijdschrift Seizoenen, onze website én nieuwsbrief bereiken we zo'n 22.000 ecologisch bewuste en geëngageerde gezinnen in Vlaanderen en Nederland. Elk jaar organiseren we ook de Velt-ecotuindagen, met meer dan 20.000 enthousiaste bezoekers.

Daarnaast denkt Velt graag met je mee om de personeelscatering in je bedrijf te verduurzamen, bijvoorbeeld door voedselverspilling terug te dringen of voor ecologische producten te kiezen. Samen met je collega's een leuke activiteit doen doet wonderen voor de teamspirit op de werkvloer en de sfeer in je bedrijf. Velt heeft een mooi aanbod van prettige workshops rond koken en tuinieren die je medewerkers zeker zullen smaken.

Workshop minimoestuin

Investeren in een groene omgeving voor de werknemers of voor de buurt maakt je bedrijf aantrekkelijk en straalt af op het imago van je producten en diensten. Ook daar kan Velt de bedrijfsleiding bijstaan met goede raad om de juiste keuzes te maken. Contacteer ons voor meer informatie of een verkennend gesprek.


Contacteer ons

We stellen onze expertise graag ter beschikking voor soortgelijke projecten. Neem contact op met Velt-directeur Stijn Overloop via [email protected] of +32 (0)3 287 80 62 voor meer informatie of een verkennend gesprek.

.
Samenwerken als bedrijf met Velt

(C) Foto's: Velt

Sponsors

https://www.newb.coop

Boeken van Velt

Ontvang Seizoenen

In ons 2-maandelijks magazine vind je alles over ecologisch tuinieren, koken en leven.

Word lid en ontvang Seizoenen

Waarom Velt-lid worden?

  • Ontvang het tijdschrift Seizoenen
  • Geniet van korting op Velt-boeken en bij samenaankopen
  • Krijg korting in ruim 150 bio- en ecowinkels en webshops.

Word lid