Je bent hier:

Steun 2020pesticidevrij - België

Steun de campagne 2020pesticidevrij

  

Het is overduidelijk: pesticiden zijn slecht. Voor dieren zoals mezen en bijen, voor mensen, voor het milieu, voor de bodem en het water.

Daarom wil Velt een pesticidevrije wereld!

Ambitieus? Misschien wel. Maar niet onmogelijk.

Met jouw steun kunnen we burgers, industrie en overheid informeren over de schadelijke effecten van pesticiden. Samen kunnen we hen duidelijk maken dat het gebruik van pesticiden eigenlijk overbodig is. Het kan en, meer nog, moet zonder. Er zijn heel wat preventieve maatregelen tegen ‘on’kruid en ‘on’gedierte voor handen, excuses om toch pesticiden te blijven gebruiken zijn er niet. 

Help je mee om een verbod op pesticiden te verwezenlijken? Fantastisch!

Steun ons vandaag met een gift, zodat we morgen een wereld zonder pesticiden hebben.

Woon je in Nederland en wil je de campagne 2020pesticidevrij graag steunen? Klik dan hier.


Geef een gift
 

  1. Vul hier je gegevens in. Zo kunnen wij jou een fiscaal attest bezorgen. In België zijn giften vanaf 40 euro immers fiscaal aftrekbaar. Geef je bijvoorbeeld 40 euro, dan betaal je eigenlijk maar 22 euro.
     
  2. Maak een gift over op ons rekeningnummer IBAN BE50 8939 4407 6918 (BIC : VDSP BE 91) (opgelet: nieuw rekeningnummer!) en vermeld hierbij "Gift 2020pesticidevrij + jouw naam en voornaam".
Velt gaat zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie zie: www.velt.nu/privacyvoorwaarden

Nu te koop

Sponsors

Ecoflora
Steun de crowdfunding Not Your Bee

Ledenvoordelen

Word lid

Ontvang Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat recepten en praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen