Je bent hier:

Steun Velt in België

Steun Velt in België

Velt is de vereniging voor al wie ecologie een warm hart toedraagt. Al meer dan 40 jaar zetten we ons – samen met onze duizend vrijwilligers – dagelijks in om mensen bewust te maken om duurzaam en ecologisch te leven. Dat is de enige manier om onze natuur gezond, krachtig en divers te houden.

Jij kunt ons hierin steunen door middel van een gift. Elke gift is een belangrijke en welkome bijdrage. Want dankzij je steun help je Velt om samen werk te maken van een milieuvriendelijk België en Nederland waar geen plaats is voor pesticiden.

Woon je in Nederland en wil je Velt graag steunen? Klik dan hier.

Geef een gift

Maak een gift over op:

  • rekeningnummer IBAN BE50 8939 4407 6918 (BIC : VDSP BE 91) (opgelet: nieuw rekeningnummer!)
  • Ter info: in België zijn giften vanaf €40 fiscaal aftrekbaar. Geef je bijvoorbeeld 40 euro, dan betaal je eigenlijk maar 22 euro.

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

  

 

 

"Bedankt voor het mooie werk dat jullie doen. Ik had 30 jaar geleden nooit kunnen geloven dat er zoveel zou uitkomen van de dromen die toen in mijn hoofd zaten. Jullie mogen heel trots zijn!" - Velt-lid Lieve

Nu te koop

Sponsors

Ecoflora
Steun de crowdfunding Not Your Bee

Ledenvoordelen

Word lid

Ontvang Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat recepten en praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen