Je bent hier:

Meewerken aan Seizoenen

Meewerken aan Seizoenen

Samen met de website is Seizoenen het belangrijkste communicatiekanaal van Velt. We besteden er met ons team dan ook veel aandacht aan om er een boeiend en sterk blad van te maken. Nieuwe inspiratie en helpende handen zijn echter altijd welkom.

Wil je graag meewerken aan Seizoenen als vrijwilliger of stagiair? Heb je een suggestie voor een interessant artikel? Ben je een begenadigd fotograaf of maakte je eerder toevallig een prachtige foto? Of ben je een grafisch talent? Laat het ons weten via [email protected].

Planning van Seizoenen

Aan het begin van een jaargang maken we een eerste stramien op met een aantal kernthema’s en –artikels. Vervolgens vullen we nummer per nummer in.

De concrete planning van elk nummer gebeurt drie maanden voor de verschijningsdatum. De deadline voor inlevering van artikels ligt anderhalve maand voor verschijning.

Nummer Datum van verschijning Opstart planning Deadline inleveren teksten
#1 Rond 15 januari Eind september Eind november
#2 Rond 15 maart Eind november Eind januari
#3 Rond 15 mei Eind januari Eind maart
#4 Rond 15 juli Eind maart Eind mei
#5 Rond 15 september Eind mei Eind juli
#6 Rond 10 november Eind juli Eind september

Meewerken aan Seizoenen

(C) Foto: Velt

Nu te koop

Sponsors

Steun de crowdfunding Not Your Bee
Ecoflora

Ledenvoordelen

Word lid

Ontvang Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat recepten en praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen