Je bent hier:

Appelen

Appelen

Appelen (en vooral de pitten) bevatten veel pectine waardoor je een stevig eindproduct verkrijgt. Appels kun je combineren met niet-pectinerijke vruchten. Je kunt tijdens de bereiding enkele pitjes toevoegen om een smeerbaar eindproduct te verkrijgen. Onrijpe appels bevatten meer pectine dan rijpe.

  • Geschikt voor jam, gelei, sap, moes, chutney, drogen en salsa

Bekijk het algemeen overzicht van de fruitkalender van Velt

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid

Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen