Je bent hier:

Blauwe bessen

Blauwe bessen

Blauwe bessen zijn een pure lekkernij. Indien je er toch massaal veel hebt, kun je deze verwerken tot confituur of jam. Ze hebben extra zuur en pectine nodig om een stevige structuur te bekomen. Daarom kun je ze best combineren met rode bessen, appelen, veenbessen, kruisbessen. Bosbessen of blauwe bessen moet je altijd goed laten doorkoken voordat je de suiker toevoegt, zo niet worden ze taai.

  • Geschikt voor jam, sap en confituur

Bekijk het algemeen overzicht van de fruitkalender van Velt

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid

Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen