Je bent hier:

Rabarber

Rabarber

Hoewel je rabarber veel tegenkomt in de confituurafdeling, bevat rabarber weinig pectine waardoor je deze ook best kunt combineren met pectinerijke vruchten zoals: pruimen, appelen, rode bessen of citroenschijfjes. Rauwe rabarber smaakt zeer zuur maar met een beetje suiker of verwerkt in jam is de smaak overheerlijk.

  • Geschikt voor jam, gelei en compote


Bekijk het algemeen overzicht van de fruitkalender van Velt

Advertenties

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid

Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen