Je bent hier:

Hoe kan ik Velt steunen?

Hoe kan ik Velt steunen?

Velt kan niet zonder financiële steun. Mensen met een hart voor ecologie en voor Velt kunnen ons op verschillende manieren steunen:

 • Je engagement en steun als Velt-lid. Als lid krijg je zes keer per jaar het tijdschrift Seizoenen in de bus en geniet je van tal van winkelkortingen en kortingen op Velt-publicaties. Klik hier om lid te worden van Velt.
   
 • Een gift met belastingsvoordeel. De Belgische overheid maakt giften aan Velt fiscaal aftrekbaar als je op jaarbasis minstens € 40 geeft. Ook in Nederland heeft Velt een ANBI-status. Zo krijg je een aanzienlijk deel van je gift terug. Voor de optelsom van al je giften ontvang je vanaf € 40 in België automatisch een fiscaal attest in het daaropvolgende jaar.  Geef een gift.
   
 • Geef ecologische leven een kans, ook na jouw dood. Wil je iets positief nalaten aan onze wereld, dan kan je Velt vzw opnemen in jouw testament.
  Vanaf 1 juli 2021 is een duolegaat in Vlaanderen niet meer mogelijk, maar vanaf die datum moeten goede doelen geen erf- of schenkbelasting meer betalen op wat ze ontvangen uit een nalatenschap (vandaag is dit nog 8,5%) of een schenking (vandaag is dit nog 5,5%). Contacteer directeur Stijn Overloop via [email protected] of +32 (0)3 287 80 62 voor meer info.


Heb je nog een vraag voor ons?

     Sponsors

Boeken van Velt

Ontvang Seizoenen

In ons 2-maandelijks magazine vind je alles over ecologisch tuinieren, koken en leven.

Word lid en ontvang Seizoenen

Waarom Velt-lid worden?

 • Ontvang het tijdschrift Seizoenen
 • Geniet van korting op Velt-boeken en bij samenaankopen
 • Krijg korting in ruim 150 bio- en ecowinkels en webshops.

Word lid