Je bent hier:

Breng de winter naar je keuken met Velt en Leentje

Breng de winter naar je keuken met Velt en Leentje

Doe je mee met onze winterkeuken? SCHRIJF JE NU IN en ontvang een hele week lang gratis de lekkerste winterrecepten in je mailbox! 

Wat zijn de voordelen van seizoensgroenten?

  • Ze hebben een veel kleinere ecologische voetafdruk
  • Ze zijn goedkoper, omdat ze een minimum aan extra energie vragen.
  • En door zelf te koken, krimpt onze voetafdruk nog meer. Want bewerkte voeding vraagt heel wat energie.

 
 


 Doe mee! 


 

(C) Foto's: François De Heel en Aikon Producties

Sponsors

Boeken van Velt

Ledenvoordelen

  • 6 keer per jaar ons tijdschrift Seizoenen
  • Leuk welkomstpakket
  • Korting op boeken van Velt
  • Korting in ruim 150 bio- en ecowinkels
  • Grote korting met onze jaarlijkse Velt-zadenactie
  • Uitnodigingen voor interessante activiteiten in je buurt
  • Toegang tot het online Seizoenen-archief
  • Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsbrief

Word lid

Seizoenen

In ons tweemaandelijks tijdschrift Seizoenen brengen we telkens meer dan 40 pagina's over ecologisch tuinieren, koken en leven. Ook heel wat praktische tips voor je moes- en siertuin.

Word lid en ontvang Seizoenen